Lokalredaktør for Nordsjælland kreds 7

Carsten Dahl-Hansen
Ølstykke

Mobil: 23 93 24 24
E-mail: cdh@jaegerne.dk

 

Giv Jægers lokalredaktør et tip

Jeg har netop overtaget posten som lokalredaktør for Nordsjælland (herunder hovedstaden) i Danmarks Jægerforbunds medlemsblad, Jæger.

Jeg er en midaldrende mand, der er vokset op i en jagtglad familie, og som ivrigt har dyrket jagt, fra jeg var 16 år – og lidt før …  J

Alle former for jagt interesserer mig, og jeg er uddannet riffelinstruktør samt flugtskydningsinstruktør og -dommer. Derudover er jeg fuldtidsansat på magasinet Jæger og har været det, fra bladet så dagens lys for omtrent 25 år siden.

Min faglige baggrund for at levere lokalnyheder burde derfor være i orden, men jeg er tilflytter i Jægerforbundets kreds 7 (Nordsjælland) og har ikke et kæmpestort netværk at trække på rent nyhedsmæssigt.

Jeg vil derfor bede dig om at henvende dig til mig, hvis du har kendskab til noget inden for jagt, vildt eller natur i det hele taget i det nordsjællandske, som kan interessere en bredere kreds af læsere.

Du er velkommen til selv at skrive en tekst og sende den til mig, men ellers taler vi bare sammen i telefonen, og så forfatter jeg en tekst. Jeg vil i øvrigt sætte stor pris på fotos (især hvis de er taget med et kamera) til din historie.

Historier om jubilæer, konkurrencer og fødselsdage er IKKE brugbare i denne forbindelse, for med ca. 860 lokalforeninger i Danmarks Jægerforbund vil lokalsiderne blive overfyldt og udvandet, hvis den slags begivenheder skulle omtales.

Er du i tvivl om, hvorvidt din historie kan bruges eller ej, så kontakt mig endelig. Det kan også være, der er en vinkel i den, som du ikke selv har tænkt på, og som gør historien brugbar, selvom grundsubstansen måske ikke var lige i øjet.

Jeg foretrækker at blive kontaktet i dagtimerne, men alle henvendelser er velkomne, og de vil naturligvis alle blive besvaret.

Jeg håber, at jeg snart hører fra dig.  J

15-09-16

 

Venlig hilsen

Carsten Dahl-Hansen

Ølstykke

 

Mobil 23 93 24 24

E-mail cdh@jaegerne.dk