OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 04. oktober 2017

Miljøgodkendelse af skydebaner

 

Møde for repræsentanter af jagtforeninger, der arbejder med skydebaner. 

Onsdag d. 8. nov. 2017 kl. 18.30 bliver der afholdt møde omkring Miljøgodkendelser af skydebaner. Mødet bliver afholdt i Gudbjerg og Omegns Jagtforenings klub / jagthytten.

Adr. Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg Sydfyn.

 

Det kan være en længerevarende proces at opnå en miljøgodkendelse af en skydebane, da både sagens omfang, myndigheders sagsbehandlingstider og andre interessenter vil kunne påvirke processen. Udarbejdelsen af en miljøgodkendelse sker i et samspil mellem den lokale jagtforening, DJ's administration og kommunen.

På mødet vil deltagerne få gode råd om forberedelsen af jagtforeningens miljøgodkendelse og indsigt i regler, skydetider, støjbegrænsninger mv. for skydebaner.

Mødet starter kl. 18.30 og forventes at vare et par timer. Det er gratis at deltage, og der serveres kaffe og kage. Mødet er for repræsentanter i jagtforeningen, der arbejder med skydebanernes miljøgodkendelser.

Tilmelding sker via flexminds.

 

Der tages det forbehold, at ved mindre end 10 tilmeldte en uge inden mødet holdes, bliver det aflyst.

 

Max. antal 45.

 

Ved spørgsmål eller andet, kontakt da Jens Thomsen på mobil: 40952525 eller mail: jaeger.thomsen@aarslevnet.dk