Vild mad på bål

- Oplevelser i naturen

Duften af røg rammer næseborene, snakken går lystigt under bålhyttens tag, og de mange smil taler deres eget tydelige sprog.

Roen indfinder sig, mens gruppens sammen plukker, flår, parterer og undersøger fasanerne og ænderne. Fuglevildt, som senere skal blive til en lækker buffet.

Mens kød og tilbehør bliver tilberedt, spreder forventningens glæde sig, indtil dagen kulminerer, når deltagerne tager plads ved bordet og sætter tænderne i de velsmagende retter, som de har frembragt.

Om Vild mad på bål

Vild mad på bål er et oplevelsesarrangement med fokus på tilberedning af vildtkød over bålets gløder. Ved at omsætte et helt vildt dyr til mad, bliver vi bragt tættere på naturen og får en anden naturforståelse og indsigt i, hvordan maden kommer fra jord til bord.

Når vi laver vild mad på bål, mødes vi ved bålet og kommer ned i tempo. Vi øver os i at være i nuet og at samles om én fælles opgave - at skabe et lækkert måltid, hvor jægerens bytte er i fokus.

Gennem arrangementet øver vi os i at give plads til at lade nysgerrigheden blomstre, mens vi iagttager, føler og dufter til dyret. På den måde gør vi turen ind i det ukendte til en positiv oplevelse. Alt i alt skaber arrangementet sanseindtryk og oplevelser til evigt eje.

Læs om vores andre tilbud

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op.