FM i jagtbue - Lørdag den 8. august 2020

Kom og deltag i Danmarks Jægerforbunds forbundsmesterskab i jagtbue. Der er garanti for et par hyggelige dage med masser af sjov og relevant jagtbueskydning. Alle kan være med, både til hygge og skydning. Der er medaljer til de 3 bedste i hver klasse og lodtræknings præmier blandt alle skydekort. Hovedgevinsten i lodtrækningen er buejagt på krondyr i Rold skov.

FM 2020 er i år arrangeret af kreds 1 og det afholdes syd for Aalborg på en bane lavet til dagen. Adressen er: Klavsbjergvej 65, 9530 Støvring

Men, hvis du vil med, så er der lige et par ting og datoer du skal være opmærksom på:

Inden 26. juli: Tilmelding til FM foregår via Jægerforbundets hjemmeside HER. Sidste tilmelding er 26. juli 2020. Deltagelse i FM koster 150 kr., som dækker skydning og morgenkaffe. Max deltager antal til FM er 80 skytter.

Fredag 7. august: Der er arrangeret fællesspisning på skydebanen i Støvring for alle interesserede. Man kan ankomme fredag eftermiddag og slå telt op, stille campingvogn op eller leje et værelse i byen. Kommer du/I med tog, er der kort afstand til skydebanen. I løbet af fredag eftermiddag og aften vil der være forskellige buejagtrelaterede konkurrencer, og man kan få trimmet buen det sidste. Der er fællesspisning og aftenen sluttes af med fælles hygge kaffe og kage.

Aftensmad og kaffe fredag koster 125,- kr.

Lørdag 8. august: Der er indskrivning, morgenbrød og kaffe ved banen fra 8:30. Alle skal være indskrevet 9:45. Kl. 10:00 er der parole og skytterne begiver sig mod startposten.

Der bliver mulighed for mad efter skydningen, mens vi venter på resultater og præmieoverrækkelse.

Om banen: Banen laves i dejlige naturlige omgivelser i skoven ved Voldsted. Mødested er den lille hyggelige jagthytte ved Klavsbjergvej 65, 9530 Støvring.

Skydningen vil være jagtrelevant bueskydning. Banen vil blive opstilles i dagene inden skydningen således ingen kan opnå en fordel ved at træne på banen forud for FM. Banen vil have en forventet længde på 3-5 km, og afhængigt af antal skytter vil det tage 3-4 timer at gennemføre banen.

Banedesign by Skousbøll & Haller, det plejer at være sjovt.

Regler for deltagelse i FM i Jagtbue: Kan du læse HER