Invitationer til FM i jagthorn er nu sendt ud

Søndag den 2. april blev årets to sidste duelighedsprøver afholdt på Sjælland på henholdsvis Maglehøjskolen nær Ølstykke og i kulturhuset i Korsør. Det betyder samtidig, at der nu kan udsendes invitationer til alle, der er kvalificeret til at deltage i dette års forbundsmesterskab.

Alle invitationerne til forbundsmesterskabet 2017, der afholdes den 20. maj 2017 i Reventlow-Parken nordøst for Nakskov på Lolland, er nu sendt ud til de, der har kvalificeret sig igennem de nyligt afsluttede duelighedsprøver i kredsene, eller som har opnået kvalifikation igennem deltagelse ved tidligere forbundsmesterskaber.

Hvis du eller din blæsergruppe ikke har modtaget en invitation men burde have, eller hvis I stiller op som gruppe i B-klassen hvor der ikke kræves forudgående kvalifikation, kan tilmeldingen foregå på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside (KLIK HER)

Er du i tvivl om hvorvidt du er kvalificeret, kan du finde kvalifikationslisten på blæsjagthorn.dk eller ved at kontakte Nicholai Vigger Knudsen på nvk@jaegerne.dk

God Påske.