Openlands er en professionel platform til jagtudlejning i korte perioder, og gør markedet for jagt- og naturoplevelser mest muligt fleksibelt for både lodsejere og jægere. Hos Openlands kan du købe spændende jagtoplevelser hos lodsejere i hele landet og stifte nye bekendtskaber med folk, som deler din passion for jagt og natur.

Ønsker du at komme på jagt med Openlands?

Hvad enten du er garvet jæger eller nyjæger, eller om du har adgang til jagt eller ej - så er der muligheder for at komme ud og opleve nye spændende jagtområder med Openlands. Med Openlands får du som jæger:

  • Flere jagtmuligheder - hos lodsejere der lejer jagt ud i kortere perioder
  • Optimal værdi for pengene - da der kun betales for den jagt der udøves
  • Høj fleksibilitet - til at komme på jagt overalt i landet

En professionel platform specialiseret til jagt

Med Openlands App kan du nemt søge, booke og betale for din næste jagtoplevelse, og du har mulighed for at invitere dine venner med på jagt. For at sikre en optimal oplevelse på nye terræner, har Openlands desuden live kort tilknyttet, så du både kan se din egen og andres position under jagten. En fordel ved konceptet er desuden et gensidigt rating-system af jægere og lodsejere, som er med til at skabe tryghed for alle parter.

Openlands satser ikke kun på at skabe et mere dynamisk jagtmarked, men også på et produkt som er jagtetisk forsvarligt. Platformen er derfor designet til, at lodsejer præcist kan styre: Hvornår der er jagt, antal jægere, vildt der jages, og hvor meget der må nedlægges.

Er du lodsejer, og vil være med til at give jægere en god oplevelse?

Er du selv lodsejer, eller er en del af et konsortie, hvor i til tider mangler en jæger? Med Openlands kan du nemt leje enkelt jagter ud, og skal hverken tænke på booking eller betaling - det hele er integreret.

Synes du, det lyder interessant, så kan du læse mere på openlands.eu, hvor du også kan finde link til App Store og Google Play.

  • Openlands støtter op om visionen ”God jagt i generationer,” og har indgået partnerskab med Danmarks Jægerforbund
  • I Openlands tror vi på, at ved at investere i jagtoplevelser giver du lodsejere et økonomisk incitament til at forbedre vildt- og biotoppleje, og dermed også den generelle biodiversitet i Danmark til gavn for alle
  • Openlands tilbyder lodsejere hjælp til beskrivelse og prissætning af jagt. Vi kommer også gerne gratis ud, og tager professionelle billeder af dit revir, såfremt at du gerne vil leje jagt ud hos Openlands. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Anders Chr. Holmsgaard
Telefon: 2984 9584
E-mail: anders@openlands.eu