Danmarks Jægerforbund har indgået et særligt samarbejde med Dansk Sundhedssikring, Nordens største udbyder af sundhedsforsikringer. Som medlem af jægerforbundet får du hurtig og kompetent rådgivning og behandling af fysiske og psykiske sygdomme med en sundhedsforsikring via Dansk Sundhedssikring. Medlemmer af Danmarks Jægerforbud opnår en rabat på 10 pct.

Ved alvorlig sygdom kan du også få adgang til behandling hos udenlandske hospitaler og behandlere. Du får en særlig favorabel pris på forsikringen Alvorlig Sygdom gennem det nye samarbejde mellem Dansk Sundhedssikring og Danmarks Jægerforbund. Samarbejdet sikrer dig også en billig pris på en sundhedsforsikring, der dækker dig i dit livs efterår – altså efter den dag, du går på pension.

Sundhedsforsikringer


Sundhedsforsikring basis

Med Sundhedsforsikring Basis sikrer over 90 sundhedsfaglige medarbejdere dig hurtig adgang til kompetent behandling hos vores kvalitetsnetværk af hospitaler og behandlere både i det private og offentlige. Vi hjælper både med din fysiske og psykiske sundhed. Du kan få flere tilvalg bl.a. hurtig adgang til online læge, når køerne hos de offentlige vagt- og akutlæger er for lange.

Alvorlig Sygdom
Hvis alvorlig sygdom rammer dig, kan du få behandling, undersøgelse eller second opinion i udlandet. Vi dækker udgifter til rejse, ophold, undersøgelse, behandling, medicin og efterbehandling for dig og én ledsager.

Familie360
Med Familie360 får du og din familie adgang til en personlig kontaktsygeplejerske, der hjælper og rådgiver dig og dine familiemedlemmer i mødet med det offentlige ved alvorlig sygdom. Du, dine børn, din samlever eller ægtefælle er omfattet. Familiens bedsteforældre kan også tilmeldes.

Sundhedsforsikring Senior
Sundhedsforsikring Senior er skræddersyet til dig, der er på vej ud af arbejdsmarkedet eller er gået på pension. Med udsigt til at leve længere er din sundhed vigtig, så du kan få det seniorliv, du ønsker dig. Derfor tilbyder Dansk Sundhedssikring en bred dækning, der hjælper dig med at tage hånd om din sundhed i dit livs efterår.

Sundhedsforsikring Flex
Sundhedsforsikring Flex er tilpasset et liv i en travl hverdag, hvor fleksibilitet og let adgang til behandling har stor værdi. Behandlingsformerne omfatter online/digitale løsninger eller fysisk fremmøde på en klinik.

Ring til Dansk Sundhedssikring på Tlf. 70206121 eller læs mere om samarbejdet mellem Dansk Sundhedssikring og Danmarks Jægerforbund her: www.ds-sundhed.dk/jaegerforbundet/