Jagthundekonsulent til Danmarks Jægerforbund

Brænder du for jagthundearbejde? Kan du inspirere andre? Er du klar til at stå i spidsen for den faglige og strategiske udvikling af jagthundenes uddannelse og aktiviteter? – så er du måske vores nye jagthundekonsulent.

Danmarks Jægerforbunds Rådgivnings- og Uddannelsesafdeling søger en ny medarbejder til jagthundeområdet i Jagtens Hus i Rønde lidt uden for Aarhus. Din opgave bliver at optimere det faglige arbejde med uddannelse af jagthunde bredt set, samt udvikle, planlægge, organisere og koordinere jægerforbundets hundeaktiviteter i tæt samarbejde med forbundets frivillige. Du skal være indstillet på, at en del af arbejdstiden er placeret om aftenen og i weekenden.

De primære arbejdsopgaver er:

  • Profilering af jagthunden som jægernes vigtigste ”samarbejdspartner”
  • Medvirke til strategisk udvikling af jagthundearbejdet – både hvad angår jagthundens funktion under jagtudøvelsen, og som et led i jagthundens uddannelse
  • Faglig rådgivning til medlemmer, tillidsfolk og myndigheder
  • Skriftlig og mundtlig kommunikation af jagthundearbejdet
  • Uddannelse inden for alle typer og funktioner af jagthunde
  • Understøtning, planlægning og afholdelse af hundeprøver i tæt samarbejde med forbundets frivillige
  • Generel sagsbehandling i forbindelse med hundeprøver og øvrige hundeaktiviteter

Nødvendige kompetencer

Som jagthundekonsulent er det et krav, at du har viden og erfaring med målrettet uddannelse af jagthunde, så din viden om læring og hundeadfærd kan medvirke til, at uddannelsen foregår på hundens præmisser og læringsevner – positiv forstrækning.

For at kunne få succes i jobbet, skal du have flair for planlægning, projektstyring, logistik og koordinering af aktiviteter, samt have organisatoriske evner. Din undervisnings- og formidlingsevne skal danne grundlag for et positivt indlæringsmiljø og være baseret på et godt drive og evnen til at lytte og agere, så deltagerne oplever, de får et værdifuldt udbytte. Du skal have et godt kendskab til jægerens vilkår og forudsætninger. Har du erfaringer med motivering af frivillige, er det en stor fordel.

Dig som person

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt, resultatorienteret og samarbejde på en anerkendende måde, der skaber tillid og gode relationer såvel internt i Danmarks Jægerforbund som eksternt til medlemmer, interesseorganisationer og offentlige myndigheder. Det er helt naturligt for dig at yde en optimal service og være fokuseret på medlemmernes behov og ønsker inden for jagthundearbejdet.

I en travl hverdag er det vigtigt, at du har et godt overblik med sans for at følge op, samtidig med at du er udadvendt og kommunikerende i både skrift og tale. Vi værdsætter, at du har et godt humør samt en positiv og proaktiv tilgang til opgaveløsningen.

Hos os får du:

Et særdeles spændende og udviklende job i et dynamisk og inspirerende miljø. Dine nærmeste kolleger er primært højtuddannede specialister og ildsjæle inden for vildtforvaltning.

Vi tilbyder endvidere pension, sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Ansøgning

Lyder dette som et interessant job for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på job@jaegerne.dk
Ansøgningen mærkes ”Jagthundekonsulent”.

  • Ansøgningsfrist: 15. november 2019
  • Tiltrædelse: 1. januar 2020

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Niels Søndergaard på telefon 21 94 59 90.