Gældende regelsæt for FM Jagtsti 2019

Danmarks Jægerforbund byder velkommen til FM Natur- & Jagtsti 2019 ved Brahetrolleborg Game Fair

Praktiske oplysninger

• Startgebyr kr. 180,- pr. person. Find billetter på DJ-hjemmeside under Jagtsti eller i kalenderen under fanen Det sker i DJ.
  • Deltagelse ved FM giver gratis adgang til Brahetrolleborg Game Fair. Læs meget mere om Game Fair på www.btgf.dk
  • Patroner og lerduer er inkl. i startgebyret. Der kan KUN skydes med kaliber 12 grundet Game Fair'en
  • Gyldigt jagttegn og medlemsbevis af Danmarks Jægerforbund skal forevises ved indskrivningen.
  • Gevær SKAL bæres i futteral før og efter deltagelse i jagtstien.

Holdkonkurrencen genindføres

• Holdkonkurrencen genindføres – 4-mands hold med 3 tællende (max 2 eliterækkedeltagere pr. hold). I holdkonkurrencen uddeles ingen medaljer - kun pokal.

Der oprettes tre klasser ved FM 2019: Elite, Jæger og Nyjæger

• Har man vundet FM inden for de sidste 5 år, skal deltageren tilknyttes eliterækken.
  • Det foregående års top-ti placeringer fra eliterækken, kan det efterfølgende år kun deltage i eliterækken.
  • Vinder af Jægerrækken kan kun deltage i Eliterækken året efter.
  • Nyjæger er man efter gældende DJ tolkning (3 år fra bestået jagtprøve).
  • Nyjægere kan godt vælge at stille op i anden række end nyjæger-rækken.
  • Mesterskabsudvalget forbeholder sig retten til at fordele deltagere i bestemte rækker.

Deltageren kan frit vælge, hvilken række denne ønsker at stille op i, hvis øvrige kriterier er opfyldt.

• Husk! Der må ikke benyttes/medbringes mobiltelefon eller skriftligt materiale til hjælp under gennemgangen af jagtstien.

FM 2019 afholdes i kreds 5

Tilmeldingen til FM sker via DJ's elektroniske betalingssystem Flexminds og de 50 deltagerpladser udbydes efter først-til-mølle.

Link til kursuskalenderen hvor mesterskabstilmeldingen offentliggøres medio maj