Sociale medier og influencer på nettet

På workshoppen møder du Freya Charlotte Askjær som driver siden huntress.dk, og som er nyjægerkoordinator i Danmarks Jægerforbund. Freya er mega dygtig til at kommunikere på sociale medier, og har formået at koble hendes passion for jagt med hendes store erfaring i kommunikation.
Kig forbi Freya og lær hvordan du selv kommer i gang på de sociale medier, og får skabt god formidling om jagt og natur. Freya giver dig fifs til mobilen, og hun vil udfordre dig på tanker omkring hvorfor og hvordan du sætter fokus på jagt.

Freya er selv forholdsvis ny jæger, og har kastet sig ind i jægerlivet med fuld passion og gå-på-mod. Mød Freya og hør om hendes erfaringer med jagt. og hvordan hun arbejder med sociale medier i hendes kommunikation om jagt og natur.

Freya er selvsagt en vigtig del af dommerkomiteen på vores Instagram-konkurrence hvor vi præmiere dagens mest stemningsfulde billede.

Følg Freya og Danmarks Jægerforbund på Instagram