Bliv klogere på jagthundeuddannelsen

Der er brug for masser af entusiastiske jagthundeinstruktører derude, og du kan blive én af dem. Kurset består af i alt tre obligatoriske moduler, som kan suppleres af et antal tilvalgsmoduler og efteruddannelse.

Der er med andre ord masser af muligheder for at bygge ovenpå de færdigheder, du opøver på instruktørkurset.

For at sørge for at du ikke mister overblikket har vi samlet essensen af uddannelsesmuligheder indenfor jagthundenes verden i folderen, som kort og godt hedder "jagthundeuddannelsen."

Klik herunder og se folderen:

Her kan du også møde din lokale Forbundsinstruktør (FBI), som varetager en vifte af jagthundeinteresser i dit lokalområde. Det er f.eks. ham/hende, der arrangerer efteruddannelse, og som sørger for at etablere nyttige netværk imellem jagtforeningernes instruktører.

Eksempel: Forestil dig, at jagtforening A går og tumler med et hvalpemotivationshold. Kursisterne falder måske fra eller man mangler inspiration. FBI’en kender til jagtforening B i en by i nærheden, hvor de har fantastisk godt fat i hvalpemotivation. Kontakt skabes, og erfaring og viden udveksles. Hvem ved, måske følger der også nye bekendtskaber med.