Annoncering i Jæger og på hjemmesiden

Annoncer og reklamer i Jæger og bannerannoncer på Jægerforbundets hjemmeside er effektive og prisvenlige måder at få jeres budskaber ud til en stor del af landets jægere.

Annonce i magasinet Jæger

Jæger er landets ubetinget største jagtmagasin og fyldt af spændende og lærerigt artikler om jagt, vildt, våben, natur og hunde. Jæger indeholder også dybdegående interviews, produktanmeldelser, konkurrencer og historier fra hele Danmark.

Jæger udkommer 11. gange om året og udsendes direkte til Jægerforbundets medlemmer. Hvert nummer læses af over 140.000 læsere jf. Gallup.

En annonce i Jæger er den direkte adgang til en stor del af landets jægere.

Bannerannoncering

En bannerannonce på www.jaegerforbundet.dk er endnu en effektiv og målrettet måde at få jeres budskaber ud til landets jægere.

Jægerforbundets hjemmeside indeholder tidsaktuelle nyheder om alt inden for jagt, vildt, natur, våben og hunde.www.jaegerforbundet.dk besøges af over 40.000 unikke besøgende om måneden.

Få mere at vide

Kontakt mediekonsulent Synnøve Fuursted på mail sfu@jaegerne.dk eller tlf. 81 88 05 79 og få et godt tilbud på annoncering samt praktisk information om formater, priser, tekniske specifikationer og deadlines.